Перша велика покупка у Понорницькій громаді – трактор і причеп

Дата: 03.02.2023 15:30
Кількість переглядів: 199

Понорницька селищна рада у нинішньому складі працює вже два роки. Багато чого зроблено за цей період та багато чого було придбано для потреб громади і населення. Але до цього часу не вистачало вкрай необхідного для благоустрою потужного трактора з причепом.

Протягом минулих років громаді надавали допомогу депутати та фермери для розчищення доріг від снігу взимку, вивезення побутових відходів та інших видів діяльності, що потребували задіяння спецтехніки. Своїми силами зробити це не було можливості, адже вся техніка, яка перейшла у власність селищної ради після об’єднання, була несправна або в незадовільному стані.

Восени на сесії депутатами було прийняте рішення про придбання за кошти місцевого бюджету власного трактора та причепа до нього. Процес закупівлі виявився довготривалим, тому порадіти першій великій покупці можемо тільки зараз.

Трактор – універсальний. Підходить для роботи в комунальному господарстві та на будівництві. Буде надалі використовуватись для різних заходів із благоустрою у населених пунктах Понорницької ТГ.

Можливо, новій техніці буде не до снаги виконувати всі необхідні роботи, але її купівля - це перший крок до самостійного вирішення проблем в житлово-комунальному комплексі.

Окремо хочемо висловити подяку всім небайдужим за співпрацю, надану спецтехніку. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Приємно відзначити, що у цьому питанні ми працюємо скоординовано та злагоджено на добробут нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь