Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 26.10.2022 14:47
Кількість переглядів: 126

Сьогодні, 26 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Віктора Іващенка. Члени виконкому працювали над вирішенням питань, які становили порядок денний засідання і були сформовані відповідно до звернень громадян і нагальних потреб, що стосувались життєдіяльності громади та її мешканців.

У рамках засідання присутні заслухали звіт про виконання селищного бюджету громади за 9 місяців 2022 року та внесли зміни і доповнення до бюджету на 2022 рік.

Наступні питання стосувались сфери захисту прав дітей: про повернення в Україну переміщених (евакуйованих) дітей – громадян України; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та про встановлення опіки/піклування над дітьми, позбавленими батьківського піклування.

З метою прийому та розміщення евакуйованого населення з Семенівської та Новгород-Сіверської громад, території яких віднесення до зони проведення бойових дій, члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення щодо організації прихистку (шелтеру).

Також у ході засідання члени виконкому приділили увагу питанням щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень, надання матеріальної допомоги та іншим.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади у визначений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь