Привітання з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2022 10:00
Кількість переглядів: 199

Фото без описуШановні жителі та гості Понорницької територіальної громади!

24 серпня 1991 року Україна вибрала свій власний шлях, яким і крокує дотепер. День Незалежності, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, з того дня відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю зі своєю багатою історією та працьовитими людьми, варту зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці, що ми славного роду. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.

В цей день прийнято згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життям заради мирного неба.

Наша країна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Перед нею, її громадянами - складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми переможемо, здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення нашої держави.

З нагоди Дня Незалежності України бажаю кожній родині мирного неба, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій країні!

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силахХай всі досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві міцної країни, якою зможуть пишатися наші діти. Зі святом!

 

                                                                                                                                           З найщирішими вітаннями - 

селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь