Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Пекучий біль і гіркий смуток війни знову торкнулися Понорницької громади. Обірвалось життя Героя з Авдіївки Олександра Кузьменка

Дата: 26.04.2024 14:56
Кількість переглядів: 93

Фото без описуНайвищу ціну за волю України та спокійне життя для кожного з нас заплатив ще один хоробрий Герой Понорницької громади. 24 квітня 2024 року у Львівському госпіталі зупинилось серце уродженця села Авдіївка Кузьменка Олександра Володимировича. Ми знову втратили частинку свого світлого майбутнього.

Олександр народився 8 липня 1995 року в селі Авдіївка. Там ріс і закінчив школу. Після навчання пішов на строкову службу. Служив у Севастополі та Бердянську.

У січні 2023 року був мобілізований першим відділом Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Із березня того ж року старший солдат Олександр Кузьменко, стрілець-помічник гранатометника аеромобільного відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти 2 аеромобільного батальйону військової частини А 2120, захищав наш спокій та суверенітет України в Луганській області. Виявивши надзвичайну стійкість та мужність, воював в найгарячіших точках фронту.

7 березня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу воїн отримав мінно-вибухову травму під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Перебував на лікуванні в Київському госпіталі, а через деякий час був перевезений до Львова, де і обірвалось його життя.

Низький уклін та вдячність Олександру за оборону Батьківщини! Він назавжди залишиться патріотом своєї країни, Захисником та Героєм для нас.

У ці гіркі хвилини висловлюємо слова щирого співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе та сумуємо разом із вами.

Про зустріч та церемонію прощання з бійцем буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь