A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Вітаємо з Днем народження голову Понорницької громади Віктора Івановича Іващенка!

Дата: 11.02.2024 06:52
Кількість переглядів: 86

Сьогодні свій День народження відзначає голова Понорницької територіальної громади – мудрий, досвідчений, авторитетний, наполегливий і самовідданий управлінець, людина з високою відповідальністю та активною громадською позицією Віктор Іванович Іващенко.

Фото без опису

Шановний Вікторе Івановичу!

У цей зимовий вихідний день Ви відзначаєте свій День народження. Тож прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди цієї дати!

Ви взяли на себе сміливість керувати Понорницькою громадою з самого початку її створення, вкладаючи свої знання, уміння та досвід. Ваша самовіддана праця на посаді селищного голови, висока професійність, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення є для всіх нас прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед громадою за довірену Вам справу.

На жаль, Вам доводиться займати цю посаду в непрості часи. Сьогодні для Вас минає ще один рік, який видався складним та сповненим випробуваннями. В умовах війни на Ваші плечі лягло ще більше викликів та задач, які потребують прийняття швидких і виважених рішень.

Але, водночас цей рік у черговий раз показав Вашу стійкість і витримку, розуміння та співчуття, вірність та відданість громаді. І ми віримо в те, що завдяки Вашому досвіду, професійності та рішучості ми здолаємо будь-які труднощі.

Дорогий Вікторе Івановичу, дякуємо Вам за невтомну працю на благо громади, щирість, чуйність до людської біди та вміння робити добро.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, родинного благополуччя, мирного неба над головою, нових професійних висот та перемог, здійснення усіх життєвих планів і сподівань! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, а у серці – тепло від людської вдячності!

І найголовніше: бажаємо наступний день народження святкувати у вільній Україні!

Зі святом!

 

З повагою та найщирішими побажаннями 
колектив, депутати та члени виконавчого комітету
Понорницької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь