Привітання з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2023 07:57
Кількість переглядів: 219

Фото без описуДорогі ветерани та представники старшого покоління!

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. В Україні це також і День ветерана.

День тих, кому довелося багато пережити – битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнний час, виховувати дітей, передаючи їм кращі людські якості.

Цей день є символом єдності і спадковості поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Ви, люди старшого покоління, – джерело народної мудрості, і ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадянська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за життя.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Низький уклін вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що ви зробили для своїх нащадків. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки.

Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою. Миру, оптимізму і благополуччя!

 

З повагою – селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь