A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Реутинський професійний аграрний ліцей» запрошує на навчання

Дата: 21.06.2023 16:41
Кількість переглядів: 86

Фото без описуРеутинський професійний аграрний ліцей запрошує на навчання за професіями: кухар, кондитер; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотрпнспортних засобів (категорія "С"); слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії "А1", "А2", "В1"), водій автотрпнспортних засобів (категорія "С"); тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорії "А1", "А2"), водій автотрпнспортних засобів (категорія "С").

Історична довідка: ДПТНЗ «Реутинський професійний аграрний ліцей» був створений 20 жовтня 1936 року як Кролевецька школа комбайнерів та водіїв автомобілів. Це був один із перших навчальних закладів такого типу. З 1 вересня 1984 р. Реутинське середнє сільське професійно-технічне училище №2 перейменовано в Реутинське середнє професійно-технічне училище №32, пізніше - на професійно-технічне училище № 32 с. Реутинці.

З 01.07.2003 року згідно з наказом МОН від 12.06.2003 № 368, наказом УОН від 24.06.2003 № 302 реорганізовано в Реутинський професійний аграрний ліцей. З 01.09.2008  згідно з наказом МОН № 131 від 26.02.2008, наказом УОН Сумської облдержадміністрації № 167 від 12.03.2008 Реутинський професійний аграрний ліцей перейменовано в Державний професійно-технічний навчальний заклад «Реутинський професійний аграрний ліцей».

Зараз це професійний ліцей, який здійснює підготовку спеціалістів сільськогосподарського, будівельного, кулінарного профілю.

Умови навчання: Сьогодні база ліцею - це комплекс навчальних корпусів, майстерень та лабораторій, що відповідають сучасним вимогам і включають 4 навчальні корпуси, актову та спортивну зали, їдальню, бібліотеку, музей, гуртожиток, 6 навчально-виробничих майстерень, 6 лабораторій та 18 навчальних кабінетів.

Навчальний процес у закладі забезпечує досвідчений педагогічний колектив викладачів та майстрів виробничого навчання, який ставить перед собою завдання розвивати індивідуальні здібності учнів, формувати у них професійні навички, привчати до здорового способу життя, підготувати високоосвіченого, конкурентоспроможного робітника, соціально адаптовану особистість. Після закінчення ліцею випускники мають змогу продовжувати навчання за обраним профілем у ВНЗ або працевлаштуватися на підприємства.

Дозвілля: У ліцеї дуже добре організоване дозвілля учнівської молоді, працюють спортивні секції (волейболу, баскетболу, футболу), гуртки (художньої самодіяльності, краєзнавчий), радіоаматор. Проводяться тематичні та розважальні вечори відпочинку, засідання круглих столів, відкриті виховні години. Організовуються та проводяться екскурсії для учнів по визначних місцях Кролевеччини та інших районів Сумської та Чернігівської областей. Проводяться зустрічі з ветеранами праці та Великої Вітчизняної війни та учасниками бойових дій в Афганістані. Належна увага приділяється волонтерській роботі та раді учнівського самоврядування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь