A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Положення про часткове відшкодування витрат за перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Понорницької селищної ради

Дата: 03.01.2023 17:33
Кількість переглядів: 89

Фото без описуЗатверджено рішенням Понорницької селищної ради 
від 22.12.2022 № 3149

 

1. Загальні положення

1.1. Це Положення визначає механізм часткового відшкодування вартості витрат з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Понорницької селищної ради.

1.2. Фінансування послуг перевезень автомобільним транспортом на приміському автобусному маршруті загального користування Понорницької селищної ради, проводиться за рахунок коштів бюджету Понорницької  селищної ради та інших джерел, не заборонених діючим законодавством, передбачених на відповідний рік в межах обсягів фінансування, затверджених на такі цілі.

1.3. Головним розпорядником коштів бюджету на здійснення виплат за послуги перевезення є Понорницька селищна рада.

2. Укладення договорів з перевізниками щодо здійснення послуг з перевезень громадян та фінансування

2.1. Часткове відшкодування витрат проводиться щомісячно на підставі укладеного Договору про часткове відшкодування витрат на приміському автобусному маршруті загального користування Понорницької  селищної ради (додаток 1).

2.2. Договір укладається між головним розпорядником коштів та перевізником на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміському автобусному маршруті загального користування Понорницької селищної ради.

2.3. Перевізник з метою отримання часткового відшкодування вартості витрат за послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом надає головному розпоряднику коштів – Понорницькій селищній раді фактичні розрахунки витрат (додаток 2), калькуляції вартості витрат по маршрутах та інші документи для прийняття рішення.

Перевізник несе персональну відповідальність за цільове використання коштів.

Часткове відшкодування витрат по перевезенню надається перевізникові для покриття планових збитків діяльності, відповідно обґрунтованих розрахунків, які перевізник подає до Понорницької селищної ради не пізніше 10 числа місяця наступного за звітний. Відшкодування витрат на перевезення здійснюється розпорядником бюджетних коштів відповідно до проаналізованої доцільності використання фінансового ресурсу, передбаченого на Програму до 15 числа місяця, наступного за звітним.

2.4. Відповідальність за повноту, якість формування документів та достовірність поданої інформації покладається на перевізника.

2.5. Головний розпорядник коштів – Понорницька селищна рада:

перевіряє документи подані перевізником для отримання коштів за надані послуги. У разі виявлення розбіжностей повертає документи перевізнику для усунення недоліків;

погоджує оплату коштів перевізнику за надані послуги, в межах бюджетних асигнувань, встановлених затвердженим кошторисом, на підставі підписаних актів виконаних робіт та подає їх на виплату.

2.6. Здійснення часткового відшкодування витрат перевізнику на приміському автобусному маршруті загального користування Понорницької селищної ради припиняється у разі дострокового розірвання договору про перевезення пасажирів та/або закінчення терміну дії або позбавлення перевізника ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

3. Контроль за відшкодуванням витрат

3.1. Контроль за використанням коштів здійснюється постійною комісією Понорницької селищної ради з питань власності, бюджету, соціально-економічного розвитку громади.

3.2. Суперечності, що виникають між перевізником і Понорницькою селищною радою вирішуються шляхом переговорів.

У випадках недосягнення згоди між сторонами спори вирішуються згідно з чинним законодавством України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь