A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Про розроблення детального плану території земельної ділянки для реконструкції АЗС під БП АЗС»

Дата: 29.03.2023 15:30
Кількість переглядів: 156

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Понорницька селищна територіальна громада Новгород-Сіверського району оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки для реконструкції АЗС під БП АЗС.

Повна назва документа державного планування відповідно до розпорядження Новгород-Сіверської районної державної адміністрації від 13 травня 2021 року № 127 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки для реконструкції АЗС під БП АЗС», перший пункт якого викладений в наступній редакції: «Надати дозвіл на розробку містобудівної документації приватному підприємству «Альфа Понорниця» з планування території на місцевому рівні – детального плану території реконструкції АЗС під БП АЗС, вул. Московська, 64, смт Понорниця, за межами населеного пункту на земельній ділянці 7422255500:04:000:0965».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Понорницька селищна територіальна громада.

Передбачувана процедура громадського обговорення відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту детального плану реконструкції АЗС під БП АЗС, розпочато з дня її оприлюднення на сайті Понорницької селищної територіальної громади у розділі «Громадські обговорення».

Відповідно до частини четвертої статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до загального відділу Понорницької селищної ради.

  • Адреса: вул. Довженка, 18, смт Понорниця;
  • Електронна адреса: ponrada@ukr.net;
  • Відповідальна особа: Бибік Олена Петрівна, тел.: 098 84 86 517.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня публікації цього Повідомлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь