Про засідання виконавчого комітету Понорницької селищної ради від 22 березня 2023 року

Дата: 23.03.2023 12:57
Кількість переглядів: 182

22 березня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Понорницької селищної ради. На порядку денному були питання, пов’язані з комунальною діяльністю, сферою освіти, захистом прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, бюджетом громади та іншими важливими справами.

Окрім членів виконавчого комітету на засідання також були запрошені депутат селищної ради Михайло Плющ, директор Понорницького ліцею Інна Чепік, директор КП «Понорниця» Микола Кашич та його заступник Віктор Залозний, начальник служби у справах дітей Ніна Пилипенко.

Перше питання, розглянуте членами виконкому було про затвердження тарифів на нові послуги КП «Понорниця». У зв’язку зі збільшенням напрямів роботи комунального підприємства розширився і перелік послуг, які будуть надаватись організаціям та населенню, зокрема це послуги з благоустрою. Тому, з’явилась потреба у встановленні їхньої обґрунтованої вартості.

Далі виконавчий комітет продовжив заслуховувати звіти про роботу за 2022 рік. На цьому засіданні з доповіддю вступила Чепік Інна Миколаївна, директор Понорницького ліцею. Вона розповіла про діяльність школи та її педагогічних працівників, основні напрями роботи, організацію освітнього процесу, дозвілля та відпочинку школярів, успішність учнів та їхні досягнення.

У 2022-2023 навчальному році здобувачі освіти Понорницького ліцею брали участь у конкурсах з різних предметів. Лауреатами конкурсу знавців рідної мови імені Петра Яцика стали 10 учнів (по 5 дипломів ІІ та ІІІ ступенів). Конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої» (ІІ етап) у номінації література додав до скарбнички нагород вихованців ліцею 3 дипломи: І, ІІ та ІІІ ступенів.

Обговоривши звіт Інни Миколаївни, виконком вирішив також схвалити проєкт Програми «Обдаровані діти – майбутнє України» на 2023-2027 роки, підготований відділом освіти, культури молоді та спорту для стимулювання всебічного розвитку та самовдосконалення обдарованих дітей громади. Ця програма згодом буде винесена на розгляд та затвердження чергової сесії селищної ради.

З метою вшанування пам’яті захисника України майора Національної гвардії України Петра Шамшура, уродженця села Деснянське, який загинув 15 лютого 2023 року на Луганщині під час виконання військових обов’язків із захисту свободи та незалежності України, члени виконкому надали дозвіл на встановлення пам’ятної дошки на будівлі Деснянської гімназії.

Також виконавчий комітет:

  • опрацював низку питань щодо дотримання прав дітей, які потребують особливої уваги і піклування;
  • вніс зміни до показників бюджету громади на 2023 рік;
  • розглянув заяви громадян щодо надання матеріальних допомог та присвоєння адрес житловим будинкам;
  • погодив проєкт рішення щодо організації суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території громади;
  • затвердив план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2023 року.

З усіх питань порядку денного, опрацьованих на цьому засіданні, прийняті відповідні рішення. Вони будуть розміщені на офіційному вебсайті громади у розділі "Офіційні документи" відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь