A A A K K K
для людей із порушенням зору
Понорницька селищна рада
Новгород-Сіверський район, Чернігівська область

14 березня - День українського добровольця

Дата: 14.03.2023 11:52
Кількість переглядів: 86

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято Героїв, які у скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України.

Понад рік наша держава, а разом з тим і ми, українці, переживаємо найбільше випробування у своїй новітній історії - повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором. Не заради орденів, а за покликом сердець волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, аби безжально бити ворога на всіх напрямках. Сьогодні наші Захисники та Захисниці своїми героїчними вчинками та самовідданою службою постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче - своє життя.

На жаль, деякі добровольці пішли у вічність. Проте ми ніколи не забудемо їхні імена, будемо пам'ятати, якою ціною здобувається така жадана Перемога.

Сьогодні варто згадати і батьків загиблих Героїв. Ви виховали справжніх патріотів України, які, навіть дивлячись в очі смерті, були до останнього вірні військовій присязі.

Ви - наші Захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Поки є Герої, що попри всі тяготи захищають майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо!

Бажаю вам, шановні Воїни, міцного здоров’я, сили і твердості духу, підтримки і надійного тилу в родинах, а Україні - щасливого і мирного майбутнього, у якому немає місця війні.

 

З повагою - селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь