На варті безпеки громадян: поліцейський офіцер громади приступив до роботи

Дата: 28.12.2022 12:56
Кількість переглядів: 189

30 листопада 2021 року в селі Авдіївка була відкрита поліцейська станція, а 3 грудня 2021 року укладений меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Чернігівській області та Понорницької територіальною громадою.

Вчора, 27 грудня, в рамках реалізації спільного безпекового проєкту поліції та органів місцевого самоврядування відбувся ще один важливий крок до забезпечення населення якісним правоохоронним сервісом. Олег Серб, який 2,5 місяці проходив навчання за програмою «Поліцейський офіцер громади», приступив до виконання своїх службових обов’язків.

З цієї нагоди до поліцейської станції в Авдіївці завітали начальник Новгород-Сіверської РВА Андрій Анікієнко, начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський, начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Чернігівській області Анатолій Будьонний та т. в. о начальника Новгород-Сіверського районного ВП ГУНП в Чернігівській області Роман Солохненко. Також у заході взяв участь селищний голова Віктор Іващенко.

Завдання поліцейського – щоденно забезпечувати порядок на території громади, своєчасно реагувати на звернення громадян та запобігати вчиненню правопорушень. Для виконання службових обов’язків, ефективного обслуговування населених пунктів громади офіцеру поліції придбали автомобіль та обладнали службове приміщення, а Володимир Нідзельський вручив йому помпову рушницю та робочий планшет.

Селищний голова Віктор Іващенко звернувся до правоохоронця з вітальним словом, запевнив у своїй підтримці та всебічній допомозі, адже безпека жителів громади понад усе.

На останок присутні побажали поліцейському офіцеру стати гідними помічниками громадянам у всіх труднощах сьогодення та вдалої, результативної служби на благо мешканців Понорницької громади.

Після зустрічі з керівництвом поліції селищний голова провів робочу нараду за участю поліцейського офіцера, керуючої справами виконкому та старост громади. У ході наради були обговорені основні завдання і перспективи діяльності правоохоронця на 2023 рік та визначені графіки прийому жителів у селах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь