Військовослужбовець Олександр Махинько нагороджений медаллю "За оборону рідної держави"

Дата: 22.08.2022 15:40
Кількість переглядів: 184

Цього тижня наша країна святкує День Державного Прапора України та найголовніше свято держави - День Незалежності України.

Напередодні цих важливих дат у Понорницькому будинку культури відбулась урочиста подія з нагоди вручення почесної нагороди від Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовцю нашої громади.

Захід розпочався хвилиною мовчання для вшанування світлої пам’яті всіх, хто віддав своє життя через вторгнення росії в Україну. Згадали Героїв, які боролись і загинули за наше майбутнє, невинних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників.

Селищний голова Іващенко Віктор Іванович вручив медаль «За оборону рідної держави» Махиньку Олександру Вадимовичу, який продемонстрував зразкову мужність та самовідданість під час виконання службового обов’язку.

Олександр – наймолодший захисник серед наших бійців, родом із Понорницької громади, народився 8 лютого 2002 року. До грудня 2021 року проходив строкову військову службу в Збройних Силах України. 22 квітня вступив добровольцем до лав підрозділу роти охорони 1 відділу РТЦКтаСП. З травня проходив службу у 15 батальйоні 58 бригади у районі міста Бахмут.

Ми пишаємось Олександром та нашими військовими за безцінний внесок, який вони роблять кожного дня, у безпеку й оборону України. Переконані, що з такими захисниками наша країна обов'язково переможе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь