У Новгород-Сіверському відбулась нарада з міськими та селищними головами

Дата: 22.04.2022 09:28
Кількість переглядів: 146

21 квітня відбулась нарада з міськими, селищними головами територіальних громад району під головуванням начальника районної військової адміністрації Андрія Анікієнка.

Головам роз’яснено порядок видачі населенню гуманітарної допомоги, що надходитиме до Новгород-Сіверського району з Чернігівської обласної військової адміністрації та Офісу Президента України.

Розглядаючи питання проведення загальної мобілізації на території району наголошувалось на необхідності міським, селищним головам спільно з районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки організувати своєчасне оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу, забезпечити вручення повісток на проходження військово-лікарської комісі та явку військовозобов’язаних та резервістів на збірні пункти.

Крім того, на нараді обговорено проведення весняно-польових робіт під час воєнного стану з дотриманням певних правил безпеки та здоров’я своїх працівників, особливо у зонах, які розташовані на незначній відстані від кордону з країною-агресором.

Підсумовуючи нараду, начальник районної військової адміністрації Андрій Анікієнко окреслив шляхи співпраці районної військової адміністрації з територіальними громадами району стосовно вирішення нагальних проблем.

 

Джерело: Новгород-Сіверська районна військова адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь