Про старт платформи «Діалог влади та бізнесу» йшлося на брифінгу в Чернігівській ОВА

Дата: 17.10.2024 09:59
Кількість переглядів: 16

Фото без описуРегіональна платформа для комунікації бізнесу і влади заснована за ініціативою Президента Володимира Зеленського і працює в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Про старт платформи і можливості для бізнесу йшлося на брифінгу в Чернігівській ОВА.  

«Для чого це? Щоб допомогти бізнесу оперативно вирішувати проблемні питання. Цілі зрозумілі. Це про економіку, інвестиції, надходження до місцевих бюджетів, збільшення кількості нових підприємств і розширення існуючих виробництв.

Фото без описуРозказую, як це працюватиме. Ми будемо проводити щотижневі онлайн- та офлайн-зустрічі. Представники як великих підприємств, так і малого та середнього бізнесу зможуть поставити питання та отримати на них відповіді. Один із важливих напрямів нашої роботи – підтримка бізнесу. Працювати в регіоні – це виклик. Я це розумію. Моя команда це розуміє. Тому ми відкриті до діалогу й готові допомагати», - зауважив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Питань багато – це і кредитування, і відновлення, і мобілізація. Про це і не тільки йтиме мова на першій зустрічі, яка відбудеться у п’ятницю, 18 жовтня. Формат - онлайн.

Реєстрація за посиланнямhttps://bit.ly/3BJcPdD

Фото без опису«Ми не будуємо діалог між владою і бізнесом з нуля, ми його продовжуємо. Нас розуміють на рівні військової адміністрації, міста, області. Це має бути партнерство.

… Ми спілкуємося постійно. В ОВА є цей діалог напряму з керівниками підприємств… Цей діалог ми вітаємо і будемо стояти плечем до плеча, хоча ми не завжди погоджуємося з Урядом», - зазначив керівник Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов.

Фото без опису«Зараз формуємо план діяльності даної платформи. Напрацьовуємо перелік питань, які будемо висвітлювати. Наше завдання – наповнити цей перелік питаннями, які будуть цікаві і корисні для бізнесу, які будуть відповідати запитам і потребам підприємців», - директорка Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Олександра Хомик розказала про напрями роботи.

Спікерка додала, що зустрічі у форматі «онлайн» зможуть залучити якнайбільше представників бізнесу. В тому числі – бізнес із громад. Зацікавлені мають заповнити реєстраційну форму, де є можливість залишити інформацію про актуальні питання. Це дає змогу адаптувати роботу Платформи до потреб бізнесу.

Також Олександра Хомик нагадала, що триває збір пропозицій від жителів та бізнесу до оновленої Стратегії сталого розвитку області на період до 2027 року. Запрошуємо представників бізнесу долучитися до внесення пропозицій та пройти опитування за посиланням: https://forms.gle/v7sDmfoViVRWVm4E6.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь