Коломієць Олег Миколайович (13.03.1979 - 19.09.2023, с-ще Понорниця)

Дата: 19.09.2023 00:00
Кількість переглядів: 18

Фото без описуКоломієць Олег Миколайович народився 13 березня 1979 року в селі Довжки на Хмельниччині. Згодом його родина переїхала до міста Енергодар Запорізької області, де він закінчив місцеву школу. Там виріс, проживав та створив свою сім’ю. Перед війною працював у місті Нікополь Дніпропетровської області.

На початку повномасштабного вторгнення, улітку 2022 року, через загострення воєнних дій Олег разом з родиною переїхав до селища Понорниця в пошуках безпеки та спокою. Однак, бажання захистити свою сім’ю і Батьківщину покликало його знову на війну. 24 березня 2023 року він був призваний на військову службу по мобілізації Новгород-Сіверським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Захисник відправився у гарячі точки фронту боронити країну від ворога. Ніс службу у складі 80 бригади 12 роти.

У вересні 2023 року його родина дізналася про те, що солдат Олег Коломієць вважається зниклим безвісти. Цілий рік не було жодної звістки про чоловіка. Проте, увесь цей час жевріла надія, що він живий. Та, на жаль, дива не сталося...

Лише згодом з’ясувалося, що тіло військового залишилося на ворожій території поблизу одного з населених пунктів Запорізької області на Оріхівському напрямку. Після обміну тілами загиблих, що відбувся у квітні 2024 року, відповідним службам вдалось встановити особу полеглого військового та повідомити про це рідних. Його родина пройшла через процедуру ДНК-експертизи, яка підтвердила найстрашніше – їхній чоловік та батько загинув.

Офіційною датою смерті вважається 19 вересня 2023 року. ЇЇ причиною стали ушкодження внаслідок військових дій від вибухів та осколків.

У Олега залишилися дружина і двоє неповнолітніх синів. Це були його найрідніші люди, адже інших родичів чоловік не мав: батьки та брат поховані в тимчасово окупованому Енергодарі.

Прощання та поховання Захисника з військовими почестями відбулося 4 жовтня 2024 року на місцевому кладовищі селища Понорниця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь