Джуган Іван Михайлович (27.04.1977 - 26.03.2022, с. Іваньків)

Дата: 26.03.2022 00:00
Кількість переглядів: 24

Фото без описуДжуган Іван Михайлович народився 27 квітня 1977 року в селі Широкий Луг Тячівського району Закарпатської області в багатодітній сім'ї. Йому було 6 років, коли родина переїхала на Чернігівщину до села Іваньків.

Закінчивши Іваньківську неповну середню школу, а згодом і Крисківську середню школу в 1994 році, Іван був призваний на строкову військову службу до лав Збройних сил України.

Після демобілізації повернувся до села. Якийсь час проживав у Жовтневому Коропського району, де був пономарем. З часом переїхав у місто Чернігів, там працював у деревообробній сфері рамником. Чоловік дуже любив свою роботу та мріяв власними руками добудувати придбаний для своєї родини будинок.

Першого ж дня повномасштабного вторгнення Іван Джуган, не вагаючись, взяв до рук зброю, аби зупинити навалу ворога на рідну землю. Він приєднався до лав Чернігівської територіальної оборони та разом з іншими військовими став на захист Чернігівської області.

26 березня 2022 року під час оборони Чернігівщини від російських окупантів біля села Количівка Чернігівського району Захисник загинув.

У чоловіка залишилися дружина і троє дітей.

«Іван – віруюча людина. Був дуже дружелюбним. Усім допомагав у різних ситуаціях. Любив свою родину. Нам дуже його не вистачає», – розповіла дружина Надія.

Івана Михайловича Джугана провели в останню путь та поховали 4 квітня 2022 року в селі Киїнка Чернігівської області.

На фасаді будівлі Крисківської гімназії на честь Героя встановлена меморіальна дошка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь