І знову трагічна звістка надійшла в нашу громаду... У боях за Україну загинув Захисник Ігор Погребець

Дата: 25.07.2024 10:22
Кількість переглядів: 131

Фото без описуСтрашна звістка з фронту вкотре обпікає болем наші серця… Війна обірвала життя повного сил, мужнього й відданого своїй Батьківщині та своєму народові Воїна, 24-річного уродженця селища Понорниця Погребця Ігоря Вікторовича.

Ігор народився 11 травня 2000 року в селищі міського типу Понорниця, де зростав і навчався. Після закінчення 9 класу вступив до Фахового коледжу транспорту та комп'ютерних технологій у місті Чернігів, потім продовжив навчання у Національному університеті «Чернігівська політехніка» за спеціальністю «автомобільна справа». Здобув освітній ступінь магістра в кінці 2023 року, вже перебувавши на службі.

З 9 березня 2022 року наш земляк прийнятий на військову службу Чернігівським ОМТЦК та СП. На фронті старший солдат Ігор Погребець був начальником групи – командиром машини групи мостоукладників інженерно-саперного взводу танкового батальйону.

Молоде життя Захисника обірвалося 23 липня 2024 року в районі населеного пункту Сергіївка Покровського району Донецької області під час бою за Україну, її свободу та незалежність.

Висловлюємо найщиріші співчуття батькам Ігоря Наталії Іванівні та Віктору Васильовичу, його сестрі Ірині та всім рідним з приводу непоправимої втрати. Низький вам уклін від усієї нашої громади за гідну людину. Ми сумуємо разом з вами. Розділяємо ваш біль і схиляємо голови перед подвигом вашого сина, брата, життя якого, на жаль, обірвалося так передчасно.

Дякуємо Ігорю за його подвиг та за надійний захист кожного з нас ціною власного життя!

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава нашому Воїну-Захиснику!

Чекаємо повернення Героя додому, щоб провести його в останню путь. Про час і місце повідомимо згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь