Привітання селищного голови з Днем фінансового працівника

Дата: 24.07.2024 09:40
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Щорічно 24 липня відзначається професійне свято працівників фінансової галузі, щоб вшанувати їхню самовіддану працю та значний внесок у розвиток фінансової системи країни.

Фінанси пронизують усе наше життя. З фінансовими категоріями ми зустрічаємось повсюди, адже до них належать податки, доходи, прибуток, бюджет, пенсії, дотації, штрафи, інвестиції тощо.

А без роботи фінансових працівників неможливо уявити подальший розвиток економіки нашої громади та держави загалом. Вони забезпечують стабільність фінансової системи, контролюють рух коштів, здійснюють планування бюджету та забезпечують його виконання.

Тож сьогодні – найкращі вітання з професійним святом працівникам фінансового відділу Понорницької селищної ради та всім фінансистам!

Бажаю вам успіхів у всіх справах, безпомилкової звітності, вдячності та поваги від колег. Нехай баланси, річні звіти та стоси документів і відомостей не зможуть зробити ваше життя нудним і одноманітним. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди вам та вашим родинам!

Спасибі за безцінну працю. Зі святом!

 

З повагою – Віктор Іващенко, Понорницький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь