Відбулося засідання виконавчого комітету Понорницької селищної ради

Дата: 12.07.2024 16:10
Кількість переглядів: 66

Сьогодні, 12 липня, у приміщенні будинку культури  відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Віктора Іващенка.

Роботу розпочали з заслуховування звітів директорів ліцеїв Понорницької громади.

Першою перед присутніми з доповіддю  виступила директор Понорницького ліцею Інна Чепік. Вона розповіла про діяльність закладу та його педагогічних працівників, основні напрями роботи, організацію освітнього процесу, дозвілля та відпочинку ліцеїстів, успішність учнів та їхні досягнення.

Наступною доповідала  директор Авдіївського ліцею Олена Шкалаберда. Хоча на посаді директора Олена Олександріна працює менш року, проте її звіт також був змістовним та цікавим. За словами директора у закладі забезпечені всі умови для здобуття ліцеїстами сучасної освіти та збереження їхнього життя і здоров’я в умовах воєнного стану. Учні ліцею  брали активну участь у предметних олімпіадах і конкурсах, в яких посідали призові місця.

Селищний голова рекомендував  директорам закладів та начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту активно долучатися до участі у грантових програмах та залучати додаткові кошти від донорів для виконання завдань відділу та розвитку закладів освіти та культури.

Також виконавчий комітет опрацював низку питань:

  • про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;
  • про взяття громадян похилого віку, які потребують систематичної сторонньої допомоги, на обслуговування до відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»;
  • розглянули заяви громадян щодо надання одноразових матеріальних допомог військовим та жителям громади на лікування, поховання та у зв’язку із внутрішнім переміщенням;
  • розглянули заяви громадян про видалення зелених насаджень.

З усіх питань порядку денного, опрацьованих на цьому засіданні, прийняті відповідні рішення. Вони будуть розміщені на офіційному вебсайті громади у розділі "Офіційні документи" відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь