Представник Пенсійного фонду України провів виїзний прийом громадян

Дата: 25.06.2024 16:09
Кількість переглядів: 71

Послуги у сфері пенсійного забезпечення мають бути зручними та доступними, оскільки зазвичай ними користуються люди літнього віку. Для цього між Понорницькою селищною територіальною громадою та Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернігівській області була укладена угода про співпрацю.

У межах цієї угоди у приміщенні Понорницької селищної ради останнього вівторка кожного місяця проходить виїзний прийом громадян фахівцем Пенсійного фонду України.

Саме такий прийом відбувся і сьогодні. Провела його Жук Олена Миколаївна, заступник начальника відділу обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Візит представника Пенсійного фонду викликав жвавий інтерес у жителів громади. Під час прийому було розглянуто досить широкий спектр питань. Найбільше запитань до спеціаліста надходило щодо підвищення та перерахунку пенсійних виплат, умов виходу на пенсію за віком та необхідний пакет документів для призначення такої пенсії, перехід з одного виду пенсії на інший, оформлення пільг і субсидій на оплату комунальних послуг тощо.

Також громадянам, які звертались за отриманням послуг та консультацій, було запропоновано активніше долучитись до дистанційних форм обслуговування, зокрема користуватись можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Орієнтовна дата наступного прийому фахівцем ПФУ – 30 липня 2024 року. Слідкуйте за оголошеннями на сторінках селищної ради в мережі «Інтернет».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь