Виконавчий комітет затвердив план роботи на ІІІ квартал 2024 року та розглянув інші важливі питання

Дата: 24.06.2024 16:28
Кількість переглядів: 240

Сьогодні, 24 червня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віктор Іващенко.

Незважаючи на літню пору, члени виконкому зібрались майже в повному складі, щоб обговорити важливі питання життєдіяльності громади. Зокрема на засіданні були розглянуті питання захисту прав та інтересів дітей, опіки та піклування, фінансів, комунальної власності, соціального захисту населення, кредитування за програмою «Власний дім» тощо.

Також виконавчий комітет спланував свою подальшу діяльність. План роботи на ІІІ квартал 2024 року був затверджений з урахуванням усіх змін та доповнень, наданих присутніми.

Так, було запропоновано на постійній основі заслуховувати звіти керівників закладів освіти громади у літній період. Це дасть змогу директорам ліцеїв і гімназій звітувати в рівних умовах станом на кінець навчального року, а також висловити пропозиції та проблемні питання, що виникатимуть у них у зв’язку з підготовною до нового навчального року.

З-поміж іншого, було приділено увагу плануванню заходів з нагоди державних, професійних свят та пам’ятних днів, яких на липень-вересень припадає чимало.

Загалом з усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення. Вони будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради для більш детального ознайомлення згідно з чинним законодавством.

Після закінчення сьогоднішнього засідання робота продовжилась у форматі наради селищного голови зі старостами старостинських округів. На ній йшлося здебільшого про стан справ у сфері благоустрою населених пунктів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь