Благодійні концерти у Крисках та Авдіївці зібрали понад 17 000 гривень

Дата: 24.06.2024 15:22
Кількість переглядів: 137

У Понорницькій громаді продовжується проведення благодійних заходів на підтримку наших мужніх земляків, які боронять Україну.

Учора, 23 червня 2024 року, з нагоди Дня Святої Трійці в Крисківському та Авдіївському будинках культури місцеві аматори сцени дарували глядачам яскраві патріотичні номери під час концертів «Село моє калинове – частинка України» – у Авдіївці та «Заспіваймо пісню за Україну» – у Крисках.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 17 037 гривень. На 7707 грн поповнилась скринька пожертв завдяки Крисківському БК і на 9330 грн – за допомогою Авдіївського БК. Ці кошти будуть направлені нашим воїнам для забезпечення їхніх першочергових потреб.

Жителі Понорницької громади вкотре довели, що небайдужі до рідної країни та завжди готові допомагати Збройним силам України.

Сподіваємось, що благодійні заходи будуть відбуватися в нашій громаді й надалі, бо так ми надаємо необхідну підтримку нашій незламній армії. Ми повинні бути для них надійним тилом, так як і вони є для нас надійним захистом!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до збору коштів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь