Випускний 2024: школярі громади вирушають у доросле життя

Дата: 21.06.2024 12:02
Кількість переглядів: 252

Випускний вечір – радісне й водночас сумне свято... Позаду – безтурботні шкільні роки, а попереду – новий етап дорослішання, самостійне життя, досягнення нових цілей та втілення цікавих ідей. Нашим дітям довелося подорослішати в одну мить. І свій важливий крок у доросле життя вони роблять у важкий час, коли Україна виборює право на свою свободу та незалежність.

Тиждень, що минає, був сповнений світлими надіями й болем розлуки, радістю зустрічі з майбутнім та сумом прощання, адже надважливу сторінку свого життя перегорнули одинадцятикласники Понорницького та Авдіївського ліцеїв громади.

У ці хвилюючі дні наших випускників з важливою подією вітали голова громади Віктор Іващенко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зикун. Вони бажали їм щасливої дороги в доросле життя, берегти та примножувати отримані в школі знання, обрати вірний шлях та йти по ньому впевнено. Чимало теплих, вдячних та надзвичайно зворушливих слів звучало й з уст самих випускників, їхніх вчителів, директорів шкіл, батьків, гостей свят.

За традицією відбулися й інші обов’язкові складові випускного: вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту, нагородження золотими медалями, похвальними листами та грамотами, останній шкільний вальс та продовження неформальної святкової програми.

Щиро бажаємо нашим випускникам щасливої долі під мирним українським небом. Для цього сьогодні наші захисники роблять усе можливе та неможливе, за що їм безмежна вдячність.

Дорогі діти! Нехай ваше нове життя буде сповнене можливостей та перспектив. Щасти вам у всьому! У добру путь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь