Вивчення проблематики статусу депутатів місцевих рад

Дата: 13.06.2024 12:55
Кількість переглядів: 76

Фото без описуКомітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування в рамках здійснення відповідно до статті 14 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» контрольної функції, що полягає, зокрема, в аналізі практики застосування законодавчих актів у діяльності державних органів, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, підготовці та поданні відповідних висновків та рекомендацій на розгляд Верховної Ради України, проводить вивчення проблематики статусу депутатів місцевих рад.

З метою залучення якомога ширшого кола зацікавлених осіб до відповідного опитування, прийняття Комітетом виважених рішень щодо подальшого вдосконалення законодавства у відповідній сфері та планування своєї діяльності на наступну сесію проводиться опитування серед представників місцевого самоврядування.

Текст опитувальника знаходиться за посиланням: https://forms.gle/CM9KKZo5DJByFMTJA.

Опитування триватиме до 01 липня 2024 року включно.

Надавши відповіді на питання опитувальника, ви станете співавторами нової парадигми статусу депутата місцевої ради і сприяєте підвищенню ролі обранця як у розвитку місцевого самоврядування, так і розвитку територіальних громад. З огляду на це важливим є не цитування чинних норм Закону, а саме ваше бачення щодо висвітлених акцентів.

Контактна особа з організаційних питань: головний консультант секретаріату Комітету Ляшко Ірина Володимирівна (liashko-i@rada.gov.ua, (044) 255-25-33).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь