Соціальна програма Scholarship: гранти для абітурієнтів та студентів Новгород-Сіверського району

Дата: 30.05.2024 08:45
Кількість переглядів: 55

Фото без описуЗапрошуємо абітурієнтів та студентів Новгород-Сіверського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship та отримати грошову винагороду.

Scholarship – це фінансовий грант, який має допомогти обдарованій молоді досягти успіхів на життєвому шляху, здобуваючи нові знання та актуальні навички, але витратити його можна лише на оплату подальшого навчання.

Випробувати власні сили та відправити заявку на участь може будь-який студент – громадянин України, що проходить на цей час навчання у ЗВО. Форма навчання – контракт, спеціальність, факультет та курс не мають значення.

За умовою програми потрібно написати статтю із заданої тематики. Мінімальний обсяг тексту 5000 символів, максимальний – без обмежень. Текст слід доповнити ілюстраціями, таблицями, графіками. Матеріал має бути унікальним та актуальним. Якоїсь певної структури чи технічного завдання не передбачено. Надіслану на оцінку статтю не можна публікувати для інших програм чи конкурсів.

Головний приз – грант (стипендія) на сплату року навчання в українському ЗВО.

Наразі відкрито 4 номінації:

Участь повністю безкоштовна – потрібен лише ваш час та бажання розвиватись! Навчання оплачується в усіх закладах, як приватних, так і державних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь