Кузьменко Олександр Володимирович (08.07.1995 - 24.04.2024, с. Авдіївка)

Дата: 30.04.2024 08:54
Кількість переглядів: 91

Фото без описуКузьменко Олександр Володимирович народився 8 липня 1995 року в селі Авдіївка. Там ріс і закінчив школу. Після навчання пішов на строкову службу. Служив в Севастополі та Бердянську.

У січні 2023 року був мобілізований першим відділом Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. З березня того ж року старший солдат Олександр Кузьменко, стрілець-помічник гранатометника аеромобільного відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти 2 аеромобільного батальйону військової частини А 2120 захищав наш спокій та суверенітет України в Луганській області. Виявивши надзвичайну стійкість та мужність, воював в найгарячіших точках фронту.

7 березня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу воїн отримав мінно-вибухову травму під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Перебував на лікуванні в Київському госпіталі, а через деякий час був перевезений до Львова, де 24 квітня 2024 року його серце зупинилось.

З усіма почестями Героя поховали на рідній землі в селі Авдіївка 29 квітня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь