9 вересня - День фізичної культури і спорту

Дата: 09.09.2023 09:51
Кількість переглядів: 262

Фото без описуФізична активність є нашою природною потребою, необхідною для гарного самопочуття та загального благополуччя. Масовому залученню громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом надають увагу в усіх країнах, адже це зміцнює здоров’я нації, посилює віру людей у власні сили, а також формує звички цивілізованого суспільства – дисципліну, чесну конкуренцію, почуття співпричетності.

Наша країна завжди славилася видатними спортсменами, а залучати до спортивних занять якнайбільше дітей та дорослих є одним із завдань державної політики. Реалізації цієї мети сприяє День фізичної культури і спорту України, який щороку відзначається в другу суботу вересня згідно з Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94. Цього року ця дата 9 вересня.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, тому що спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю, й це особливо важливо у сьогоднішній час, коли ми захищаємо рідну землю від російської агресії.

У цей день зичу нашим спортсменам високих здобутків та нових перемог. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту у громаді. Щиро бажаю усім міцного здоров’я, великої наполегливості й наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

 

З повагою - селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь