Служба зайнятості пропонує своїм клієнтам тільки легальну роботу…

Дата: 17.08.2023 14:28
Кількість переглядів: 108

Фото без описуА це – належно оформлені трудові відносини, що є гарантією соціального захисту найманих працівників.

Протягом січня-липня до служби зайнятості роботодавцями області подано 4,5 тис. вакансій. За видами економічної діяльності, більшість з них - на підприємствах переробної промисловості, у сфері торгівлі, сільського господарства, охорони здоров’я.

Традиційно, найбільше пропозицій (20,9%) було для кваліфікованих робітників з інструментом (швачка, електромонтер, електрогазозварник, слюсар-ремонтник, слюсар-сантехнік); дещо менше (17%) - для робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин (водій, токар, оператор заправних станцій, тракторист, машиніст екскаватора, оператор котельні). Не менш популярні (16,9%) працівники сфери торгівлі та послуг (продавець, кухар, охоронник, поліцейський, соціальний робітник, перукар, офіціант, бармен).

Стабільно високий попит на професіоналів (спеціаліст державної служби, вчитель, вихователь, інженер, лікар, провізор, економіст, практичний психолог) – 13,6% поданих до служби зайнятості вакансій саме для них. Також на ринку праці бракує фахівців (сестра медична, фельдшер, бухгалтер, фармацевт, електрик, механік тощо).

Роботу з наданням житла пропонують в області для інженерів, електрозварників, токарів, слюсарів, фрезерувальників, операторів верстатів з програмним керуванням тощо.

На початок серпня у базі даних Чернігівського обласного центру зайнятості налічувалося 833 вакансії від роботодавців регіону. Проте, завдяки старанням рекрутерів  служби пропозицій для безробітних було значно більше за рахунок  вакансій з інших джерел: інтернет-ресурсів, засобів масової інформації, сайтів пошуку роботи, соціальних мереж.

Актуальні пропозиції дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua, на телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz та на сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь