“Армія відновлення” на Чернігівщині

Дата: 04.08.2023 12:13
Кількість переглядів: 131

Фото без описуВ рамках урядової ініціативи «Армія відновлення» до виконання суспільно корисних робіт долучились понад 4 тисячі безробітних мешканців регіону. Проєкт успішно реалізується в 51 територіальній громаді області. За кількістю учасників Чернігівщина займає одну з лідируючих позицій серед інших областей України. 

 В залежності від потреб громади наразі людей залучають до розбору завалів, ремонтно-відновлювальних робіт, облаштування підвальних приміщень під укриття, благоустрою та заготівлі дров, а також зведення фортифікаційних споруд та плетіння маскувальних сіток.

На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці не може бути нижчою розміру мінімальної заробітної плати (на сьогодні - 6700 грн). 

Детальніше тут https://is.gd/XcucBi

Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь