Вітання селищного голови Віктора Іващенка з Днем медичних працівників

Дата: 27.07.2023 08:43
Кількість переглядів: 90

Фото без описуШановні медичні працівники, ветерани галузі охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю з нагоди професійного свята – Дня медичних працівників!

Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». І справді, професія медика – це набагато більше ніж просто професія. Своїм життєвим покликанням ви обрали благородну справу – порятунок життя. Лікарі, медсестри, фармацевти, фельдшери, санітари – у кожного з вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров’я людини. Ваша професія почесна і вкрай непроста, адже ви лікуєте не лише тіло, а й зцілюєте душу, даруючи надію на одужання.

Дякую всім медикам Понорницької громади за вашу сумлінну працю, співчуття, доброзичливість до пацієнтів та відданість професії. Бажаю не тільки дбати про здоров’я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя подарує вам щасливі моменти та приємні спогади, розуміння і вдячність людей. Низький уклін вам за невтомну працю!

Окремо хочу подякувати медикам, які стоять на варті життя на передовій, рятуючи наших воїнів, і тим, які бережуть життя українців у «гарячих точка» нашої держави, часто ціною свого життя і здоров’я.

Схиляю голову перед медиками-героями, які загинули, виконуючи військовий обов’язок. Світла пам’ять і слава кожному з них. Їх жертовність назавжди залишиться у пам’яті вдячних українців.

 

З повагою – селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь