Понорницька громада знову втратила свого Героя: на фронті загинув Роман Чепурний

Дата: 13.04.2023 17:52
Кількість переглядів: 162

Фото без описуСьогодні, 13 квітня 2023 року, Понорницьку територіальну громаду сколихнула ще одна трагічна звістка. З сумом та скорботою змушені офіційно повідомити про загибель захисника України Чепурного Романа Володимировича.

Роман народився 31 липня 1995 року у селі Авдіївка, де і закінчив школу. Після навчання в Глухівському сільськогосподарському коледжі з жовтня 2015 року по жовтень 2018 року проходив службу за контрактом у військовій частині А 0351. У 2016 році брав участь у АТО в місті Часів Яр Донецької області.

У квітні 2022 року був мобілізований Солом'янським районним у м. Києві територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. З 22.07.2022 старший солдат Роман Володимирович Чепурний, старший навідник гранатометного відділення штурмової роти, захищав наш спокій та суверенітет України в Донецькій області.

Вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність Роман загинув 3 квітня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки рідним та близьким і розділяємо біль втрати. Молитва та низький уклін за наш захист, наше життя.

Стосовно зустрічі та прощання з воїном поінформуємо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь