Триває реєстрація на відбір до національної збірної Invictus Games 2023

Дата: 16.02.2023 14:31
Кількість переглядів: 120

Фото без описуУ вівторок, 14 лютого, Міністерство у справах ветеранів України відкрило реєстрацію на відбір до національної збірної Invictus Games-2023. Реєстрація триватиме до 14 березня (включно) 2023 року.

Нагадаємо, цьогоріч міжнародні змагання відбудуться у німецькому місті Дюссельдорф з 9 по 16 вересня. Наша країна буде представлена на Invictus Games командою із 24 спортсменів з числа військовослужбовців та ветеранів російсько-української війни, які отримали поранення під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій. Вони братимуть участь у змаганнях з таких видів спорту як стрільба з лука, легка атлетика, велосипедний спорт, пауерліфтинг, веслування в приміщенні, волейбол сидячі, плавання, настільний теніс, баскетбол на візках.

Вже визначено головного тренера збірної. Це Олена Яновська – легкоатлетка, майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, тренерка з легкої атлетики збірної команди України на Іграх Нескорених 2022 року, головний тренер збірної команди України на Іграх Воїнів 2022 року.

Відбір до національної збірної Invictus Games відбудеться у квітні 2023 року в Львівській області. Подати заявку на участь у відборі можна вже зараз.

Хто може брати участь у змаганнях?

Військовослужбовці, особи рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, ветерани війни та особи, звільнені з військової служби, служби цивільного захисту, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

Важливо!

Для успішного заповнення реєстраційної форми Вам потрібно мати:

  • електронний підпис, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису;
  • висновок військово-лікарської комісії (ВЛК), або висновок медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), або інші первинні документи, що засвідчують поранення, травму, хворобу набуті під час або в результаті виконання службових обов’язків в зоні бойових дій (актуальні на час проведення змагань);
  • довідка від лікаря спортивної медицини щодо отримання допуску до занять спортом;
  • довідка видана військовослужбовцю в тім, що він дійсно проходить військову службу (Довідка про проходження служби у військовій частині) (для діючих військовослужбовців).

Де подати заявку?

Подати заявку на участь у відборі можна на сайті eveteran.gov.ua за посиланням http://surl.li/ewsov.

Залишилися запитання?

Телефонуйте за номером 063 230 23 25 або пишіть на електронну пошту SportVeteran@mva.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь