Сьогодні – День народження голови нашої громади Віктора Іващенка!

Дата: 11.02.2023 07:56
Кількість переглядів: 177

Фото без описуШановний Вікторе Івановичу!

День народження – це ще один привід подякувати Вам за ті позитивні зміни, які відбулися в нашій громаді за час Вашої роботи на посаді селищного голови.

На Вашу долю випало в нелегкий час керувати громадою. На Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя громади, нових мешканців - переселенців, військових, які служать на благо рідної країни, та багато інших.

Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто селищний голова, Ви – мудрий управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, досвідчений та зважений у своїх рішеннях, здатний на співчуття та розуміння.

Ми маємо можливість щодня бачити, як Ви гідно справляєтеся зі стратегічним і тактичним завданням – керівництвом. Ваша самовіддана робота у напрямку розвитку громади викликає велику повагу до Вашої цілеспрямованості.

Тож з нагоди Вашого Дня народження від щирого серця бажаємо Вам довголіття, родинного затишку, душевної гармонії, добробуту в домі та найголовніше – міцного здоров'я. Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Щоб віра, надія та Божа любов не залишали Вас у цей нелегкий час.

Нехай вистачає сил для продовження Вашої справи і поруч завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі. І хай Вас завжди зігріває тепло людської подяки за добрі справи!

Якнайшвидшої перемоги над ворогом, повернення додому всіх наших захисників, мирного неба над головою та спокою в рідній Україні!

Поважаємо і цінуємо Вас!

Фото без опису

З повагою та найкращими побажаннями - колектив та виконавчий комітет Понорницької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь