Звернення селищного голови Віктора Іващенка з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 12:20
Кількість переглядів: 118

Фото без опису14 грудня – це день вшанування подвигу всіх учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме цього дня у 1986 році завершилося будівництво захисного саркофагу «Укриття» над зруйнованим четвертим енергоблоком.

Минають роки після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій, які залишаться в пам'яті як сучасних, так і наступних поколінь.

Мешканці нашої громади також брали участь у ліквідації наслідків найбільшої екологічної катастрофи ХХ століття, відроджували до нового життя обпалену радіацією землю. 

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто пожертвував своїм здоров'ям та згадуємо тих, хто заплатив власним життям, захищаючи нас від атомного лиха.

Шановні ліквідатори! Низький уклін вам за вашу мужність і подвиг! Ви є справжнім прикладом патріотизму та самовідданості. Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку, оптимізму, добробуту, щастя, благополуччя, щирої поваги від людей.

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи!

 

З повагою - селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь