«Чотири через чотири»: на Чернігівщині переглянули графіки відключень світла

Дата: 22.11.2022 11:18
Кількість переглядів: 129

Фото без описуУ Чернігівській області переглянули та змінили графіки відключень електроенергії. Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго» на своїй сторінці у ФБ.

За їхньою інформацією, до відключень вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області. Це дозволило повернутись до попереднього графіка відключень «чотири через чотири». Тобто, у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням.

Поки що цей графік зможе забезпечити виконання усіх команд центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго», – зазначають в Обленерго.

Водночас зауважують, що такий графік буде ефективним лише за умови подальшої незмінної ситуації в енергосистемі України. У випадку повторних масованих атак росіян на об’єкти енергетичної інфраструктури, скоріше за все, доведеться знову повернутися до графіка «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують).

Оновлений перелік адрес, які внесені до груп відключень електроенергії, можна знайти за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/files/other/GPV.pdf

Можливі відхилення в часі до 20-30 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь