Привітання селищного голови з Днем вигнання нацистських окупантів з України

Дата: 28.10.2022 10:10
Кількість переглядів: 160

Фото без описуДорогі земляки!

Щиро вітаю Вас з Днем вигнання нацистських окупантів з України!

Український народ 78 років тому зробив визначний внесок у звільнення України та Європи від Гітлерівських окупантів. 28 жовтня традиційно вшановують пам`ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських загарбників. Шанобливе ставлення до пам’яті про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, до всіх її ветеранів, учасників українського визвольного руху та жертв нацизму є нашим священним обов’язком.

Наш народ приніс велику жертву у справі вигнання нацистів, страшну ціну заплатив за право бути вільним. Тож сьогодні ми готові звону зі зброєю в руках рішуче відстоювати незалежність та територіальну цілісність України. Ми впевнені у своїх силах, впевнені в перемозі!

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, любові та уваги рідних. Ми всі в неоплатному боргу перед вами.

 

З повагою - селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь