Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 26.10.2022 14:47
Кількість переглядів: 136

Сьогодні, 26 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Віктора Іващенка. Члени виконкому працювали над вирішенням питань, які становили порядок денний засідання і були сформовані відповідно до звернень громадян і нагальних потреб, що стосувались життєдіяльності громади та її мешканців.

У рамках засідання присутні заслухали звіт про виконання селищного бюджету громади за 9 місяців 2022 року та внесли зміни і доповнення до бюджету на 2022 рік.

Наступні питання стосувались сфери захисту прав дітей: про повернення в Україну переміщених (евакуйованих) дітей – громадян України; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та про встановлення опіки/піклування над дітьми, позбавленими батьківського піклування.

З метою прийому та розміщення евакуйованого населення з Семенівської та Новгород-Сіверської громад, території яких віднесення до зони проведення бойових дій, члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення щодо організації прихистку (шелтеру).

Також у ході засідання члени виконкому приділили увагу питанням щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень, надання матеріальної допомоги та іншим.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади у визначений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь