Привітання селищного голови Віктора Іващенка з Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 07:13
Кількість переглядів: 343

Фото без описуШановні освітяни - працівники та ветерани освітянської ниви!

Висловлюю вам свою повагу і вітаю з професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у країну знань, науки, мудрості.

Це свято стало всенародним, адже кожна людина в нашій країні переступає поріг школи. І особливо щасливий той, кому на життєвому шляху зустрівся вчитель, що вміє принести в клас захопленість, любов і, звичайно ж, знання, освітлені цією любов'ю. 

Бути вчителем - це високе покликання, особливий талант. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного самовдосконалення, що супроводжують роботу з учнями. Саме на плечі вчителя лягає сьогодні особливо відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і пізнання. Від педагога значним чином залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство.

У цей святковий день вітаю всіх освітян та ветеранів освіти з професійним святом! Висловлюю вам вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і вірність відповідальній і почесній справі.

Бажаю вам міцного здоров'я, оптимізму, творчого пошуку, вдалих знахідок і успішних звершень задуманих справ, єдності у відстоюванні професійних інтересів, миру та злагоди, вдячних і цілеспрямованих учнів, які зможуть виправдати ваші надії!

 

З повагою - селищний голова Віктор Іващенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь