Селищний голова Віктор Іващенко провів робочу зустріч щодо актуальних питань роботи медичних закладів громади

Дата: 09.09.2022 16:51
Кількість переглядів: 186

Сьогодні, 9 вересня, у приміщенні комунального некомерційного підприємства «Понорницький центр первинної медико-санітарної допомоги» відбулась робоча зустріч за участю Понорницького селищного голови Віктора Іващенка,  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галини Яковець, в. о. директора КНП «Понорницький ЦМСД» Дарини Гончарової, медичного директора «Понорницький ЦМСД» Миколи Колоса, старост старостинських округів та працівників фельдшерсько-акушерських пунктів громади.

На зустрічі були обговорені актуальні питання діяльності медичних закладів та сфери охорони здоров’я в цілому у зв’язку з переходом працівників до КНП «Понорницький ЦМСД» та початком його повноцінного функціонування.

Під час наради селищний голова порушив ряд важливих питань, а саме: покращення якості надання медичних послуг мешканцям громади, перспективи розвитку ФАПів, підготовка до опалювального сезону 2022/2023 років, зміни умов праці медичних працівників та укладення декларацій сімейними лікарями центру із жителями громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь