Привітання до Дня Української Державності

Дата: 28.07.2022 09:44
Кількість переглядів: 149

Фото без опису28 липня, у День Хрещення Київської Русі – України, відтепер відзначатимемо державне свято – День Української Державності.

Цей день запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про нібито єдність походження українського та російського народів.

На жаль, вперше відзначаємо це свято у 155 день жорстокої повномасштабної війни. Але ми повинні бути гідними місії, яка покладена на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Нехай наша діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.

Щиро зичу вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно і надалі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Бажаю всім сили і енергії, здоров’я і оптимізму, миру і достатку, злагоди і щедрої долі!

Ми незламний народ незламної країни. Віримо у перемогу та знаємо, що наша країна стане вільною від окупантів, а в блакитному небі більше не буде ракет та чорного диму. Зі святом, українці!

 

                                                                                                                                                                  З повагою

Селищний голова Віктор ІВАЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь