Рекомендації Держенергонагляду щодо підготовки енергетичної галузі до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років

Дата: 04.07.2022 15:22
Кількість переглядів: 392

Фото без описуЗ метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж та теплових пунктів до роботи в опалювальний період 2022/23 років, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду Управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Чернігівській області наголошує на необхідності дотримання переліку заходів відповідно до інформаційних листів, які додані нижче, щодо підготовки джерел теплової енергії та теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період.

Також інформуємо, що підприємствам, установам та організаціям (лікувальним, дошкільним, навчальним та іншим закладам соціального призначення), які знаходяться на підпорядкованій території Понорницької громади, потрібно організовувати роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду відповідно до вимог Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10 грудня 2008 року № 620/378.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь