У Понорницькій територіальній громаді запрацювала поліцейська станція

Дата: 09.12.2021 16:57
Кількість переглядів: 249

30 листопада 2021 року начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію в селі Авдіївка Понорницької громади Новгород-Сіверського району.

На відкритті поліцейської станції також були присутні начальник Новгород-Сіверського районного відділу поліції Андрій Водолазкін та селищний голова Віктор Іващенко. За підтримки місцевої влади поліцейську станцію в Авдіївці забезпечили всіма необхідними меблями і оргтехнікою. Також начальник поліції Чернігівщини оглянув автомобіль, спеціально придбаний громадою для свого майбутнього поліцейського офіцера. Позашляховик вже підготовлено для несення поліцейської служби у сільській місцевості. – Понорницька громада зробила відразу два вагомих кроки до участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади».

Це знакова подія, як для громади, так і для поліції. Створення поліцейської станції виведе громаду на новий рівень забезпечення населення якісним правоохоронним сервісом. Що ж до самостійного придбання та обладнання службового автомобіля — це Понорницька громада здійснила однією з перших в області. Ми разом рухаємося до успіху завдяки цілеспрямованій роботі, плідній співпраці місцевої влади та Національної поліції, – відзначив Володимир Нідзельський. Поліцейська станція, на якій нестимуть службу правоохоронці, також оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян, забезпечення публічної безпеки і профілактики правопорушень на території обслуговування. 3 грудня 2021 року був укладений Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Чернігівській області та Понорницькою територіальною громадою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь